Pas og visum

Det er vigtigt før afrejse at tjekke, om der påkræves visum til den pågældende destination samt at sikre sig, at sit pas er gyldigt længe nok i forhold til, hvad der kræves af det pågældende land eller lande, hvor rejsen går hen.

Visum:
Til mange lande kræves visum. Vort bookingsystem har den indbyggede facilitet, at vi kan oplyse dig om dit behov. Du bedes venligst ringe 33 280 480. I tvivlstilfælde må vi henvise til den relevante udenlandske ambassade.
Vi gør opmærksom på, at kunder med evt. udenlandsk pas i mange tilfælde også skal søge TRANSITVISUM, når rejsen går via anden international lufthavn. Det er særdeles vigtigt, at alle rejsende har dette forhold i orden. I næstværste fald bliver passageren afvist i afrejselufthavnen, ofte med tab af flybilletten til følge; i værste fald ankommer passageren til transit- eller slutdestinationen for blot at blive sendt hjem igen – måske på egen regning.

Visumformularer:
På visumformular.dk kan du downloade og printe visumformularer samt læse om ansøgningsprocedurer.

Pas:
Vær opmærksom på at dit pas er gyldigt mindst 6 mdr. fra afrejsedatoen, de fleste destinationer kræver det. At medbringe sit pas overalt på rejsen, kan være nyttigt. Pas er og vil altid være den bedste form for indentifikationsmiddel. Det er klogt også at kopiere sit pas (2 kopier) hvor man lægger den ene kopi hjemme hos familien og den anden i kufferten. Såfremt passet bliver væk eller bliver stjålet, skal man straks kontakte det lokale politi og den nærmeste ambassade eller konsulat.

Rejser til usa:
Rejser du til USA, husk at udfylde ESTA formularen senest 72 timer før ankomst, samt at printe den ud og medbriinge sammen med din flybillet og pas.

http://esta.chp.dhs.gov

Desuden skal du sende dine pas informationer samt hvor du bor den første nat i usa senest 72 timer inden afrejse.