Rejseforsikring

Comet Rejser kan naturligvis være behjælpelig med bestilling af rejseforsikring og du kan endda bestille din rejseforsikring online via vores hjemmeside

Er det virkelig nødvendigt at tegne en rejseforsikring? Hertil er svaret : JA!
Rejseforsikring til rejser udenfor Europa burde være et MUST, da det gule sygesikringskort ikke dækker her, og da udgifter til hospitalsindlæggelse m.v. dermed er på egen regning.
Men for at uddybe behovet og fordelene ved en rejseforsikring må vi nødvendigvis dele verden op i to områder : Lande INDENFOR Europa og lande UDENFOR Europa.
En anden ting, der skal tages i betragtning før du vælger din rejseforsikring er din alder, hvor der kan blive tale om en ungdomsrejseforsikring, en almindelig rejseforsikring og en seniorrejseforsikring.
Ydermere findes der to forskellige typer dækninger, en standard og en super.
Nedenfor kan du se en kort forklaring på de forskellige typer af rejseforsikring, som vi tilbyder:

Ungdomsrejseforsikring:
Du kan købe Goudas ungdomsrejseforsikringer, så længe du ikke er fyldt 35 år på afrejsedagen. Forsikringen er et prisstærkt alternativ med fokus på de dækninger, du har brug for som ung rejsende. Forsikringens pris er væsentligt lavere end prisen på den almindelige rejseforsikring og kan tegnes for rejser af en varighed fra 2 dage til 18 måneder både inden- og udenfor Europa.
 
 
Almindelig Rejseforsikring:
En rejseforsikring fra Gouda er som udgangspunkt en totalforsikring. Det betyder, at der f.eks. er en ulykkesdækning, dækning for personlige ejendele og feriekompensation med i produktet fra start. Men selvom disse rejseforsikringer er totalforsikringer, er de stadig lavet dem fleksible, så du har mulighed for at fravælge dækning eller tilkøbe ekstra sikkerhed – alt efter dine behov.
Det er på denne type forsikring muligt at fravælge bagagedækning (personlige ejendele) og feriekompensation.
Den almindelige rejseforsikring dækker rejser af en varighed fra 2 dage til 18 måneder både i og udenfor Europa og dækker personer der ikke er fyldt 70 år og der er desuden mulighed for at få børnerabat.

 
Senior rejseforsikring:
Denne rejseforsikring gælder for personer, der er fyldt 70 år til rejser under 1 måneds varighed. Rejseforsikringen dækker både inden- og udenfor Europa, rejser du dog uden for Europa, er det en forudsætning, at du har søgt og fået forhåndstilsagn. Du skal derfor udfylde en helbredserklæring, som vi anbefaler, at du udfylder sammen med din læge. Helbredserklæringen skal indsendes til Gouda. Først når du har modtaget forhåndstilsagn fra Gouda, gælder forsikringen.
Rejser du inden for Europa, kan det også være nødvendigt, at du har fået forhåndstilsagn.
Du kan hente helbredserklæringen  her på vores hjemmeside.
 
 
Europa eller oversøisk:
Hvis du skal rejse i Europa i under en måned, er sygdomsbehandling og hjemtransport dækket af den offentlige rejsesygesikring. Derfor er kortere rejser i Europa meget billigere at forsikre.Rejser du i Europa i længere tid end en måned, ophører den offentlige rejsesygesikrings dækning – og på rejser uden for Europa dækker den slet ikke. I de tilfælde er du derfor afhængig af en rejseforsikring, uanset om der er tale om et enkelt lægebesøg eller en kompliceret operation.Rejser du i USA, skal du være opmærksom på, at du skal vælge den dækning, der omfatter USA. Rejseforsikringer til USA er lidt dyrere, end vores andre forsikringer, hvilket skyldes, at det amerikanske prisniveau på bl.a. hospitalsophold og lægebehandling er langt højere end i resten af verden.Hvad er Europa:
Europa omfatter følgende lande (dækningsområde for den offentlige rejsesygesikring): Albanien, Algeriet, Andorra, Azorerne, Belgien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Egypten, Estland, Finland, Frankrig, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Grønland, Holland, Hviderusland, Irland, Island, Israel, Italien, Jordan, Jugoslavien (Serbien og Montenegro) , Kanariske Øer, Kroatien, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Madeira, Makedonien, Malta, Marokko, Moldova, Monaco, Norge, Palæstina, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland (indtil Ural) , San Marino, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Syrien, Tjekkiet, Tunesien, Tyrkiet, Tyskland, Ukraine, Ungarn, Vatikanstaten og Østrig.Super- eller standarddækning:
Hos Gouda kan du vælge mellem to dækningsalternativer: Super og Standard. Dækningsområderne er stort set de samme, men dækningssummerne varierer, og der er små nuancer i betingelserne.Superdækning:
Super er den bedste og mest solgte forsikring. Beløbsgrænserne er generelt blandt de højeste på markedet. Du kan læse mere om dem i betingelserne på Gouda’s hjemmeside, da de ikke alle fremgår af dækningsoversigten.Standarddækning:
Et godt alternativ med høje dækninger på sygdom og hjemtransport er Standard. Her er dækningsummerne en smule reducerede i forhold til Superdækningen, og derfor er Standarddækningen en billigere forsikring.

Hvis du har nogle spørgsmål angående hvilken rejseforsikring du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Comet Rejser.