Populært krydstogt fra romantiske Venedig

MSC Preziosa tager dig med på et spændende 7 nætters cruise til Italien, Grækenland, Tyrkiet og Kroatien. Oplev den altid romantiske by Venedig, hvor skibet starter. Sejl en tur i de berømte og meget smukke gondoler eller nyd omgivelserner og stemningen på Markuspladsen, hvor der altid er liv og masser af hyggelige cafeer. Udforsk Tyrkiets hovedstad Istanbul og tag på markedet, hvor der altid er gode chancer, for at få unikke ting med hjem, til gode priser. Nyd strandene på Bari og i Dubrovnik og tag en dukkert i det smukke hav.

 

Slap af ved poolen efter nogle oplevelsesrige dage eller tag en drink i en af skibets mange barer. Prøv lykken i kasinoet, nyd et fantastisk show i det flotte teater eller forkæl dig selv med en spa behandling.

 

Sejlrute: Venedig, Italien – Bari, Italien – Katakolon, Grækenland – Izmir, Tyrkiet – Istanbul, Tyrkiet – På havet – Dubrovnik, Kroatien – Venedig, Italien.

 

Afrejsedatoer i 2014:
Hver lørdag fra den 05. april – 01. november

 

Priseksempel per person v/2 personer i kahytten ved afrejse den 05. april 2014:
Indvendig kahyt fra kr. 4.700
Udvendig kahyt fra kr. 5.640
Balkon kahyt fra kr. 6.810

 

Prisen inkluderer: 7 nætters cruise, helpension, skatter og afgifter, show og underholdning ombord samt ekspeditionsgebyr.

 

Prisen inkluderer ikke: Fly, transfers, drikkevarer, servicegebyr (ca. 7 euro per person per dag), spisning i specialrestauranter, udflugter og evt. forsikringer.